lördag 28 augusti 2010
Laxfilé med getost
Det här gjorde jag igår till fredagsmyset och det blev en succé!
Det här behövs:
4 st laxfiléer
Potatis
Fyllning:
2 dl mosad getost
1 msk finhackad bladpersilja
2 msk finhackad dill
Gör så här:
1. Borsta och skär potatisen i tunna skivor.
2. Bred ut potatisskivorna på en plåt. Häll över olja och strö över flingsalt. Sätt in i ugnen på 225 grader och låt stå i tio minuter.
3. Blanda ingredienserna till fyllningen och fördela den över laxbitarna.
4. Sänk temperaturen till 175 grader. Ta ut potatisen och lägg på laxen och ställ in i ugnen i 10-15 minuter eller tills fisken och potatisen är klara.
Till detta serverade jag en god sallad och en kall sås gjord på yoghurt och vitlök!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar