lördag 28 augusti 2010

Laxfilé med getost


Det här gjorde jag igår till fredagsmyset och det blev en succé!

Det här behövs:
4 st laxfiléer
Potatis

Fyllning:
2 dl mosad getost
1 msk finhackad bladpersilja
2 msk finhackad dill

Gör så här:
1. Borsta och skär potatisen i tunna skivor.
2. Bred ut potatisskivorna på en plåt. Häll över olja och strö över flingsalt. Sätt in i ugnen på 225 grader och låt stå i tio minuter.
3. Blanda ingredienserna till fyllningen och fördela den över laxbitarna.
4. Sänk temperaturen till 175 grader. Ta ut potatisen och lägg på laxen och ställ in i ugnen i 10-15 minuter eller tills fisken och potatisen är klara.

Till detta serverade jag en god sallad och en kall sås gjord på yoghurt och vitlök!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar